Produkter

Kontakta oss för information om vilka produkter vi saluför. Nedan finns beskrivning på delar av vårt sortiment från WDS i England.

Välkommen med din beställning till: info@medifant.se  

eller ring 070-5680204                    

Computer Clear

 

 Skydda dig mot skadlig strålning

Våra liv blir mer och mer beroende av elektronisk utrustning och datorer. Samtidigt känner många människor obehag när de har suttit långa stunder framför datorn. En stor anledning till besvären är att datorer producerar ett elektromagnetiskt fält som påverkar människokroppens egna elektriska fält. Det är idag allmänt accepterat att konstant exponering för datorstrålning dränerar oss på energi och gör oss utmattade. Därför är det viktigare än någonsin att du ger din kropp rätt stöd så att du kan hålla dig frisk. Computer Clear® är ett subtilt energibalanseringsprog-ram avsett att motverka de skadliga effekterna av denna strålning.

 

Geo-Travel device

Portabel och smidig utrustning som balanserar omgivningen och energierna i ett rum.

Mer än 300 olika obalanser som rensas och balanseras inkluderar EMF och "smutsig" el, geopatisk stress, ley linjer mm. Passar bra tex vid hotellövernattning.  Efter beställning kan det ta ca 2 veckor innan leverans. Priset kan variera beronede på aktuella valutakurser.


 

 Sshhhhh ..... Silent Healing® jobbar ....


Detta är faktiskt en cd-skiva utan ljud! Vi vet att det låter tokigt, men det gjorde hela tv-konceptet för ett par generationer sedan också. Silent Healing®-cd:n innehåller 74 minuters kraftfull stillhet. Sätt in skivan i cd-spelaren, tryck på PLAY, sätt dig bekvämt tillrätta och KÄNN skillnaden.


 

Tar bort skadliga komponenter i ditt dricksvatten


Vattenaktivatorn MWE hjälper till att ta bort skadliga komponenter i vattnet genom att neutralisera de energetiska informationsavtryck som finns i vattnet inom följande kategorier: tungmetaller, toxiner, dioxiner (kolväte som används inom industrin), skadliga bakterier, parasiter, allergener, färg och malonicsyra, skadlig elektromagnetisk påverkan, mögel, jäst och svamp, mycotoxiner, lösningsmedel och virus.

 Smaklöst vatten blir gott att dricka


Vattenaktivatorn gör smaklöst vatten mer livfullt. Smaken förbättras och vattnet blir därmed lättare att dricka. Detta är särskilt bra för personer som tycker att det är svårt att få i sig det rekommenderade dagliga minimiintaget på 2 liter rent vatten. Eftersom vi gör av med flera liter vatten varje dag genom utandning, svettning, urin m.m. är det mycket viktigt att fylla på med nytt vatten. Med vattenaktivatorn kan den kroniska vattenbrist som så många människor lider av idag enkelt avhjälpas.