Analys och balansering

 

Vi analyserar och behandlar även djur

Vad är orsaken till djurets problem
Det kan vara lätt att se om ett husdjur inte mår bra, men det är ofta svårt att förstå vad som är fel. Med e-Lybra och/eller SCIO får vi tillgång till information från olika organsystem och kan se tecken på olika flödesstörningar och bakomliggande information. Då är det lättare att förstå symtombilden samt att välja rätt terapi eller balansering.

Kundberättelser

"Jag har en 7-årig hund som tävlar i spårning, hon var hängig och hade ibland svårt att hoppa upp i bilen. Hon var också "sur" och trött nästan jämt. Med behandling av SCIO blev det omedelbar skillnad på alla områden. Hon blev som två år på nytt, pigg och glad. Hon sprang som vanligt igen och kunde hoppa upp i bilen varje gång. Det lustiga var att hon brukar vara på sin vakt på nya ställen, men hos Monica lade hon sig ner så fort vi kopplat henne till SCIOn, sedan låg hon stilla i nästan två timmar. Vid de återbesök vi gjort springer hon direkt in och lägger sig på mattan där hon får sin behandling, viftar på svansen och väntar på att behandlingen ska börja."
Glad matte

· · « » · ·

"Min häst hade en envis och jobbig hosta. Veterinären ville skriva ut antibiotika utan att veta vad felet var. Jag bad Monica göra en koll med SCIO:n. Efter en stund hittade hon något fel med tungan, då jag tittade in i munnen på hästen såg jag att tungan var "bubblig" och röd. Monica fick fram att det var allergi, så jag bytte foder och efter tre dagar hade min häst slutat hosta."
Okänd

· · « » · ·

"Jag har en hund som fick eksem på stora delar av kroppen, han var som galen och kliade sig hela tiden. Veterinären sa att han skulle äta cortison resten av livet, men det ville jag undvika. Jag beställde tid hos MediFant och för en SCIO-undersökning. Monica hittade att han ätit något som stört tarmen och var orsak till problemet. Hon balanserade tarm, lever och en del annat som verkade i obalans. Hon ordinerade fettsyror, E-vitamin och medel för tarmen. Efter mindre än en vecka var allt bra igen och nu har pälsen börjat växa ut på de ställen där det förut var kala fläckar."
Okänd

 

Personligt samtal kombinerat med avancerad teknik

Utgångspunkten är att hitta och rätta till de orsaker som påverkar välbefinnandet och får individen att må dåligt på olika sätt. Vi kombinerar personligt samtal, där klienten redogör för sin livsstil och sina eventuella problem, med våra avancerade PC-baserade system för energimedicin.

Negativa tankar påverkar vårt välbefinnande

Exempel på vad som påverkar vårt välbefinnande är negativa och envisa tankar och känslor, dålig andning, för lite vatten, dåliga kostvanor, för lite motion och rörelse, oregelbunden sömn, upplagrade gifter i kroppen, läkemedelsanvändning, otrivsel med livssituationen och ohälsosam omgivning.

Analys av obalanser

Efter att vi kartlagt symtombilden följer en grundlig analys av obalanser och blockeringar. Detta följs av lämpliga balanseringar och rådgivning om förändringar i livsstilen. Ibland krävs avgiftning, balansering av utrensningsorgan samt tillskott i form av örter, vitaminer, mineraler eller homeopatiska preparat.

Vi väljer analysinstrument efter individens behov och problemområden. Vid första besöket blir det oftast en kombination av olika frågeformulär och analysmodeller. Därefter gör vi en åtgärdsplan efter individens behov.

Vid återbesök kartlägger vi förbättringar i hälsotillståndet samt gör ytterligare balanseringar på kvarvarande problemområden.