e-Lybra

Energibalans och analys

e-Lybra är ett nytt, revolutionerande PC-baserat system för analys, balansering samt produktion av medel som skräddarsys för varje klients specifika behov. Programmet innehåller mer än 285 000 ämnen, från en omfattande lista av resonansmönster, kinesiska örter, blomstermedel, läkemedel etc. Det innehåller också alla akupunkturpunkter och meridianer från vilka balanserande medel kan tillverkas.

Analys

e-Lybra systemet baseras på resonans och biofeedback genom elektroder som är förbundna med klienten som analyseras. Datorn registrerar det individuella resonansmönstret för varje obalans. Kroppen svarar genom en resonans- och biofeedbackmekanism. Med andra ord sker det en kommunikation mellan e-Lybran och kroppen. Fysiska såväl som psykologiska substanser eller brister testas. Processen är automatisk och analysen görs helt utan påverkan från terapeuten. Totalt testar e-Lybran mer än 285 000 olika obalanser, brister, defekter (fysiska såväl som psykologiska) och giftiga substanser.

Eliminera destruktiva substanser

Destruktiva substanser såsom kemikalier, bakterier, svamp, virus och parasiter minskas gradvis och kan ofta helt elimineras. e-Lybra avslöjar svagheter i immunsystemet, även de som är genetiskt betingade. Och det stärker immunsystemet innan några sjukdomar har möjlighet att utvecklas. Vidare analyserar e-Lybra över 400 akupunkturpunkter och stimulerar/behandlar automatiskt de som inte är i balans.

Produktionssystem för homeopatmedel

Nyligen gjorda upptäckter möjliggör för e-Lybra att automatiskt producera ALLA de nödvändiga resonansmönstren för varje klient. Vid behandlingens slut kopieras resonansmönstren till en behållare med vätska eller en specialbehållare i metall, som klienten kan ta med sig hem.

  • Förutom 2700 homeopatiska medel innehåller e-Lybra även information om 7500 bakterier, 4100 virus, 3600 enzymer, 400 hormoner, 3400 peptider, 75 svampar och en hel rad skolmediciner/läkemedel. Detta gör e-Lybra till den mest omfattande källan av homeopatiska medel som finns tillgängligt idag.  
  • Tillverkar medel snabbt och enkelt och i olika styrkor
  • Möjlighet att fritt välja önskad potens i X, C, LM

Hur fungerar e-Lybra systemet?
Ingenjörerna på WDS har efter mycket forskning och utveckling tagit fram ett nytt revolutionerande system för omvandling av "fingeravtrycken" hos ett resonansmönster för att sedan avkoda och lagra dem i e-Lybra programmet. Genom att välja olika substanser till exempel homeopatiska medel, virus, örter etc kan sedan e-Lybran omvandla tillbaka de lagrade signalerna till fälten i e-Lybra systemet. En behållare med vätska eller en speciell metall-behållare, som placerats i e-Lybrans ena kammare programmeras på så sätt med de överförda resonansmönstren.

Denna process kan jämföras med hur musik lagras på en CD-skiva. Musiken lagras som digitala signaler på en CD och konverteras sedan tillbaka till analoga signaler genom CD-spelaren.

Komplett scanning, balansering och produktion av resonansmedel tar mellan 30 till 90 minuter per klient.